Aktiviteter 2023

Specialklubben for Dværg Wyandotter

Specialudstilling lørdag den 30. september 2023 i Salbrovad Hallen, Salbrovadvej 30, 5610 Assens.

Du indbydes hermed til at deltage i specialklubbens årlige specialudstilling. Det er et af årets højdepunkter for os opdrættere af Tyske Dværg Wyandotter, hvor vi får lejlighed til at fremvise resultaterne af årets avl, og hvor vi lige kan måle os i konkurrence med hinanden i godt selskab. Vi skal have kåret årets klubmester og juniorklubmester (1,2 eller 2,1 med højeste point) ligesom vi skal have fundet gruppevinderne (enkeltdyr 1,0 eller 0,1) i de enkelte grupperinger. Der bedømmes på det almindelige pointkort.

Specialudstillingen finder sted sammen med Odense – Vestfyn Fjerkræklubs lokaludstilling, så der bliver mange dyr at se på og mange gode kammerater at mødes med.

Dyrene skal være indsat seneste lørdag den 30. september kl. 0900.

Dyrene skal være ringmærket og vaccineret. Ringseddel og vaccinationsattest afleveres ved ankomst til udstillingens ledelse.

Det koster 25 kr. pr. dyr i stadepenge. Der skal først betales ved ankomst til udstillingen. Enten kontant eller MobilePay.

Udstillingen slutter lørdag den 30. september kl. 1600, hvorefter der er oprydning.

Tilmelding skal ske senest den 15. september 2023 til Bjørn Nyrnberg på mail: nyrnberg9@hotmail.com

Du skal ved tilmeldingen angive antal haner og høner samt farve på de tilmeldte dyr, og du skal angive dit navn, adresse og telefonnummer, idet du derved samtidig giver tilladelse til, at det fremgår af kataloget.

Forplejning: Der er mulighed for at købe morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe en i samlet pakke til 150 kr., som betales ved ankomst til udstillingen. Det skal af din tilmelding fremgår, om du ønsker dette. (Der er ikke andre muligheder for at købe mad i hallen)

NYT: Vi vil i år slutte udstillingen med at spise sammen kl. 1730, når vi er færdige med at rydde op. Du vil for 75 kr. få pizza og drikkevarer og hyggeligt samvær. Vi håber, at mange af jer vil benytte jer af denne mulighed.

Udflugt: Mens dyrene bedømmes, bliver der en tur til opdrætter/seværdighed i omegnen af Assens, da udstillere ikke må være i hallen under bedømmelsen.

Generalforsamling: Der indkaldelse hermed i henhold til specialklubbens vedtægter til generalforsamling i Specialklubben for Dværg Wyandotter lørdag den 30. september 2023 kl. 1500 i Salbrovad Hallen. Dagsorden i henhold vedtægter.

Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamling, skal være formand Henrik Vest Hansen i hænde 8 dage før den 30. september 2023.

Henrik Vest Hansen, formand

Tilmelding

Tilmeldinger sendes til Bjørn Nyrnberg på mail: nyrnberg9@hotmail.com eller tlf. 23742939 senest den 8. september 2023.

Stadepenge er 25 kr. dyr.

Vaccinations attest vedr. Newcastle Disease skal medbringes og afleveres ved ankomsten.